Házirend

 1. A vendégházat érkezési napon 14:00-kor lehet elfoglalni és a távozás napján 10:00-ig kell elhagyni. Amennyiben a vendég a foglalás kezdete napján, a foglalt szállásra 14:00 óra után érkezik meg, köteles erről, az érkezés előtt időben, telefonon tájékoztatni a visszaigazoláson szerepelő telefonszámon a szállásadót.
 2. Kései távozást, korábbi érkezést  szállásadóval történő előzetes  egyeztetést követően lehet igénybevenni felár ellenében. 
 3. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel érdekében a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya) és a szállás díját előre, egy összegben megfizetni. 
 4. Vendégeink a nyaralót csak a teljes adminisztrációt követően foglalhatják el. Adatfelvételt követően a vendég miután kitöltötte az adminisztrációs lapot, azzal egyidejűleg megérti, és elfogadja a házirend szabályzatát. 
 5. A nyaralóházat csak és kizárólag annyi fő veheti igénybe, ahány fő részére megtörtént a szállásdíj kifizetése. Ezen létszám túllépése esetén felárat számítunk fel.
 6. A házban dohányozni szigorúan tilos! (A teraszon történő dohányzás megengedett)
 7. Az éjszakai pihenő időszak 22:00 – 08:00 között van. A pihenő ideje alatt mindenki számára biztosítani kell a nyugodt pihenéshez való jogot.
 8. A vendégek felelősek a szálláshely tisztaságáért, valamint ezt a tisztaságot kötelesek megőrizni. Szennyezett ruhában a nyaralóház, illetve annak bútorait használni, azokra leülni, lefeküdni szigorúan tilos. 
 9. Háziállatot engedély nélkül az ingatlan területére behozni tilos. 
 10. A toalettbe wc papíron kívül egyéb tárgyakat, eü. termékeket dobni szigorúan tilos.
 11. A berendezés megrongálásáért a vendéget teljes körű anyagi felelősség terheli. A szállásterületen okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni. Berendezési tárgyat (pl. napágy) az ingatlan területéről elvinni tilos.
 12. Szigorúan tilos bármely gépészeti berendezéshez, elektronikai eszközhöz hozzányúlni vagy azt megrongálni! A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
 13. Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet.
 14. Az egyes nyaralóinkban a medencét, jakuzzit, szaunát mindenki csak saját felelősségre használhatja!
 15. A medence területén követelmény a közegészségügyi és higiéniai szabályok betartása. 
 16. 14 éven aluli gyermekek csak folyamatos szülői, illetve felnőtt kísérő felügyelete mellett tartózkodhatnak a medence, jakuzzi, szauna környezetében, csak szülői illetve felnőtt kísérő felelősségére használhatják. Úszni nem tudó gyermekek a medencét, jakuzzit, csak szülői felügyelet, illetve felnőtt kísérő mellett használhatják. 
 17. BABABARÁT SZÁLLÁSHELY : babaeszközöket legkésőbb  a  recepción legyenek kedvesek jelezni.
 18. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a parázs leöntésére
 19. A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer) a szállásadó felelősséget nem vállal. A vendég köteles vigyázni a személyes holmijára és értékeire, amennyiben a szálláshelyen hagyja őket, maga vállalja a felelősséget az esetleges eltűnésükért, ez a felelősség a tulajdonost nem terheli. 
 20. A vendég, amennyiben elhagyja a szállást, köteles bezárni az ajtót és az ablakokat, kikapcsolni a  hűtő-fűtő eszközöket. 
 21. A nyaralóházat távozáskor ugyanolyan tisztán, hiánytalanul és rendben kell átadni, mint ahogy azt a vendég átvette (elmozgatott bútorok visszarendezését). 
 22. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adnia szállásadó részére. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni. 
 23. A szállásadó jogosult a távozás előtt a nyaralóházat ellenőrizni. Amennyiben a távozás előtt vagy után szennyezés, rongálás vagy tárgyak hiánya merülne fel, a szállásadó jogosult jegyzőkönyv felvételére, a kár, hiány értékének becslésére, melynek alapján a vendég köteles annak a helyszínen, vagy utólag történő megtérítésére, továbbá az esetleges jogkövetkezményekért való felelősségvállalásra.
 24. A szállás igénybevételével, illetve a nyaralóház elfoglalásával a vendég elfogadja a házirendben foglaltakat. Sem annak el nem olvasása, sem pedig a nyelvismeret hiánya nem mentesít az annak be nem tartásából eredő következmények alól. 
 25. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet. A szállás házirend megsértése miatti lemondása esetben, a vendégnek visszatérítés nem jár.
 26. Az egyes nyaralóházaink területén gépkocsik részére beálló van kialakítva, gépkocsival csak ide lehet beállni. A kertben a füvön parkolni TILOS, mivel alatta öntözőberendezés van!
 27. A házirend által nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó szabályai az irányadók.
 28. Reklamációt akkor veszünk figyelembe, ha azt a vendég a szálláshely átvételekor jelzi, és a szálláshely szolgáltató köteles megoldani. Utólagos reklamációt nem fogadunk el, és nem áll módunkban kompenzálni.
 29. Közbeni takarítást, mosatást lehet kérni felár ellenében.!

Megértésüket köszönjük, kellemes pihenést kívánunk!